Tuesday, July 30, 2013

The preparation begins here.....


Sudut dekorasi Hari Raya CKPP


Ucapan khas untuk warga CKPP from me... ;)


Aktiviti di hari Sunday lepas !!!


Disebabkan hari Sabtu telah berhempas pulas mengembeling tenaga empat kerat ni ke Jalan TAR dan hasil tangkapan pulak kurang memuaskan di Jalan TAR, cume sehelai tudung jek..tu pun beli last minute dah on the way balik...so ari Sunday ni mmg lepak je la kat umah. 

Walaupun dok umah tp still ade aktiviti2 bermanfaat yg dibuat bersama En. Hubby....hehehee..

Aktiviti pertama, bersihkan anak2 kesayangan n bg mkn n minuman yg cukup....pastu dieorg terus lepak habis

aktiviti kedua yg kiteorg buat, bersihkan bilik tidur yg x bape kerap dbersihkan..hehehe...

Walaupun buat due bende nie jek dah cukup memenatkan memandangkan puase kan ye la mane la dpt makan n minum uoollls...mcm nak pengsan pun ade...wuuuu...tp alhamdulillah berjaye jgk siapkan sume kerja before berbuke....


it's friday !!!

Selamat menyambut Nuzul Al-Qurann everybody!!


its friday today and i'm sooo happy, esok cuti yeay!!

pagi-pagi jumaat nie dah ade rezeki, alhamdulillah n thank you kak ila


Disebabkan esok nak cuti jd terlampau excited sgt smp rase mase kat pejabat sekejap sgt.

keadaan tmpt sblm balik umah tuk cuti..pastikan tmpt anda sentiasa kemas dan bersih sblm pulang ye..


pinky sila jage pejabat untuk hari sabtu n ahad ye, kite jmpe ari isnin nnt...weeee....

IT'S 5 O'CLOCK..JOM BALIK !!!!!