Tuesday, July 30, 2013

Aktiviti di hari Sunday lepas !!!


Disebabkan hari Sabtu telah berhempas pulas mengembeling tenaga empat kerat ni ke Jalan TAR dan hasil tangkapan pulak kurang memuaskan di Jalan TAR, cume sehelai tudung jek..tu pun beli last minute dah on the way balik...so ari Sunday ni mmg lepak je la kat umah. 

Walaupun dok umah tp still ade aktiviti2 bermanfaat yg dibuat bersama En. Hubby....hehehee..

Aktiviti pertama, bersihkan anak2 kesayangan n bg mkn n minuman yg cukup....pastu dieorg terus lepak habis

aktiviti kedua yg kiteorg buat, bersihkan bilik tidur yg x bape kerap dbersihkan..hehehe...

Walaupun buat due bende nie jek dah cukup memenatkan memandangkan puase kan ye la mane la dpt makan n minum uoollls...mcm nak pengsan pun ade...wuuuu...tp alhamdulillah berjaye jgk siapkan sume kerja before berbuke....


No comments:

Post a Comment